Nemi vágy csökkenése nőknél

Nemi vágy csökkenése nőknél

Nemi vágy csökkenése nőknél.

A csökkenő nemi vágy (libidó) a nő számára egy nagyon elkeserítő élmény. Bűntudatot éreznek egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek. A probléma az hogy nem is igazán tudják még maguknak sem megmagyarázni a miértjét. Hát még akkor a párjuknak mit tudnának mondani a jól megszokott kérdésre?

-Mi a baj?

-Semmi!

Jön a hü…  kérdésre a válasz ami kikészíti mind két félt egyaránt.

De nézzük meg hogy mi is lehet a probléma pontosan.

Szakemberek szerint minden tizedik nő HSDD (hipoaktív szexuális vágy rendellenesség)-ben szenved. A HSDD nem csak egy pszichés probléma, szervesen érinti a beteg egészségét és társadalmi interakcióit is.

Szakértők szerint akkor beszélhetünk HSDD-ről ha a szexuális vágy hiánya legalább fél éve fennálló probléma.

HSDD előfordulása

A Chicagói Egyetem kutatóinak 2015-ben végzett felmérésben, melyben 18 és 59 év közötti nők vettek részt. Azt találták, hogy bizonyos szexuális zavarok életkortól vagy etnikai hovatartozástól függetlenül jelentkeztek. A megkérdezett nők 33,4 százaléka számolt be valamilyen HSDD-vel összhangban lévő tünetről. A  vártnál nagyobb szám azt sugallja, hogy a HSDD sokkal nagyobb probléma lehet, mint azt korábban vélték.

A nemi vágy hiányának pszichológiai hatásai

Bár egyértelmű, hogy a nők pszichés állapota hatással van a libidójukra, úgy a kérdés is felmerül. Mi váltott ki mit? A stressz a libidó hiányát, vagy a libidó hiánya  a stresszt? Legtöbbször ezt nem is sikerül egyértelműen kideríteni.

Mikor egy nő a libidó hiányát tapasztalja, gyakori a frusztráció, a reménytelenség, a harag, a negatív önbecsülés és a nőiesség elvesztésének érzése, egyidejűleg pedig a szexuális életével, partnerével vagy házasságával is elégedetlenné válhat.

A nemi vágy fokozása természetesen

Számos gyógynövény bizonyítottan képes fokozni a nemi vágyat.

Szerencsére napjaikban előszeretettel használjuk újra a történelem során bizonyított gyógynövényeket. Ezek a táplálék kiegészítők koncentrál formában tartalmazzák a gyógynövények hatóanyagait. Így természetes módon, mégis hatékonyan kezelhető velük a probléma.

Megoldásunk

A Devotion egy ilyen természetes étrend-kiegészítő. Hozzájárul a női test hormon egyensúlyának fenntartásához, ami azt jelenti, hogy a libidóra gyakorolt kedvező hatása mellett fizikailag és szellemileg is felfrissít és frissen tart. Természetes összetevői a változó korral járó számos tünet enyhítésében segítenek, mint a csontritkulás, fáradékonyság, hormonszint ingadozás, nehezebb stressztűrés, változások a nemi életben.

Devotion női vágyfokozó

Hatások:

A Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) egészségesen tartja a méhet, a menstruációs görcsöket oldja, a ciklust szabályozza, értágító, elősegíti a szervek vérellátását, csökkenti a hüvelyszárazságot, hozzájárul a változókor okozta panaszok ellensúlyozásához.

A Kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis) bogyója stimuláló hatással van a szexuális kiteljesedésre és vitalitásra. Segít ellazulni, szívvédő, vágykeltő, fogyasztása pozitív hatással van a vérkeringésre.

A fahéj (Cinnamomum cassia) jó hatással van a vércukor szinten tartására és az agyműködésre, elősegíti a fogyást, erős antioxidáns, hozzájárul a bőr és a fogak fenntartásához.

A szója (Glycine max) az egyetlen növényi fehérje, amely mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza, melyek hozzájárulnak szervezetünk megfelelő működéséhez. Segíti a változókorral járó tünetek enyhítését és a csontritkulás megelőzését. Fitoösztrogén tartalma mellett a szója kalciumban, cinkben és B-vitaminokban gazdag.

A komló (Humulus lupulus) nyugtató, altató hatású, kivonata a változókor problémáira is ajánlott.

Szállítás

Bármely potencianövelő, női vágyfokozó vagy prosztata gyógyszer rendelése során minden esetben 2db óvszert adunk ajándékba, akár egyetlen termék rendelése esetén is

25.000Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES.

Diszkrét buborékos fehér vagy barna csomagolásban adjuk át a megrendelt Devotion tablettát a futárszolgálatnak, akik utánvétes fizetési lehetőséggel kézbesítik a rendelt terméket.

Csomag feladását követően e-mail-ben értesítjük Önt. Kiszállítási napon kap egy e-mailt a futárszolgálattól, ami a csomagszámot tartalmazza és a kézbesítés időpontját.

Rendelés leadása után akár már 24 órán belül átveheti a terméket, átlagosan 1-3 munkanappal lehet számolni. Csomag feladását követően e-mail-ben értesítjük Önt. Kiszállítási napon kap egy e-mailt a futárszolgálattól, ami a csomagszámot tartalmazza és a kézbesítés időpontját.

Hasonló termékeink női nemi vágy fokozálában: Elixir Drop 5 Adag, Elixir Plus 4db